Onderzoek
met en door burgers

Wat houdt het onderzoek in Schelfhorst in?

In Schelfhorst zoeken burgeronderzoekers en onderzoekers samen antwoord op de vraag ‘hoe inwoners comfortabel, veilig en gezond oud(er) kunnen worden en wonen in de wijk’.

Hier komt iets meer uitgeschreven over het onderzoek - verhaal Rembrandt

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen

Waarom meedoen met TOPFIT Citizenlab als burgeronderzoeker?

Iets betekenen voor de wijk, helpen problemen oplossen

Leren over onderzoek en onderzoek doen is nieuw en uitdagend

Mijn kennis en ervaring voor onderzoek doe ik graag

Met buurtgenoten en onderzoekers aan de slag is gezellig

Nieuwe contacten leggen en mijn netwerk uitbreiden in de buurt

Nadenken over ouder worden in de buurt gaat mijzelf ook helpen

Wie doen er nog meer mee aan het onderzoek?

Als burgerwetenschapper werkt u samen met mensen uit verschillende organisaties. Samen met hen verzamelt u nieuwe kennis en informatie over het leven in Schelfhorst.

Universiteit Twente

Onderzoekers met verschillende achtergronden en deskundigheden doen mee.

GGD Twente

Wil graag van u meer weten over uw gezondheid

Hogeschool Saxion

Onderzoekers die kennis in de praktijk verzamelen

Avedan

Aanvullen

Zorg- en welzijnsorganisaties

Aanvullen

Ouderenorganisaties

Aanvullen

Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kunt u vinden in ons privacystatement. U wordt hierbij verzocht om kenbaar te maken dat u met het gebruik van cookies instemt.
Privacy